Caz Müziğiyle VUCA’nın Kimyasını Çöz

“Hayat caz gibidir, doğaçlama yaptığınızda en iyisidir.”

George Gershwin

Yaşadığımız dünyada kontrol edemediğimiz ne kadar çok belirsizlik var! Tıpkı caz müziğinin doğasında olduğu gibi. Bu benzerlikten yola çıkılarak, sanatın ve dijital araçların kolaylaştırıcılığında tasarlanan interaktif ve uygulamalı atölye ile cazın doğasını anlayarak belirsiz durumlara farklı bir bakış açısı geliştirmek adına içinde yaşadığımız dünyaya adapte edilmesi yani VUCA dünyasının Kimyasal formülünün katılımcılar tarafından keşfedilmesi hedeflenmektedir. Koçluk becerileri, küçük grup çalışmaları, dijital uygulamalı etkinlikler ve enfes caz müzikleri ile zenginleştirilmiş atölyeye bekleriz. Atölyede küçük bir dijital sanat molası verilerek katılımcılarının katkıları ile kollektif dijital sanat deneyimi de sunulacaktır.

Bu eğitimin sonunda kazanacaklarınız;

• İçinde yaşadığımız VUCA dünyasının ne olduğunu anlama,
  • Caz müziği ile VUCA Dünyasının benzerliği hakkında farkındalık kazanma
  • VUCA dünyasında koçvari bakış açısına sahip bir liderin özelliklerini öğrenme
  • Yaratıcı dijital araçlar ve sanatın kolaylaştırıcı etkisi ile olaylara koçvari liderlik bakış açısı geliştirme