Geleceğin Yüksek Teknolojileri ve Gençler İçin Kariyer Yol Haritası: Nasıl Hazırlanmalıyız?

Ai Technology High Tech Robot  - D5000 / Pixabay

Dersimizin ilk bölümünde 2030’lara yolculuk yaparken ortaya çıkacak yeni teknolojileri, yeni üniversite yaşamının nasıl şekilleneceğini ve iş yaşamında bizi nelerin beklediğini tartışacağız. Dersimizin ikinci kısmına geldiğimizde bizi bekleyen geleceğe nasıl hazırlanabileceğimizi ve ilk bölümde konuştuklarımız doğrultusunda kariyer haritamızı nasıl çizebileceğimize odaklanacağız. Son kısımda ise tüm tartıştıklarımız ışında çizebileceğimiz farklı yolları ve bu yolların sonuçlarını, en sonunda ise bu konudaki örnekleri inceleyeceğiz.

2. Dönem 26-29 Temmuz 2021
26/07/202111:00 – 13:00Zoom Online SınıfGeleceğin Yüksek Teknolojileri ve Gençler için Yol Haritası: Nasıl Hazırlanmalıyız?Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu
28/07/202114:00 – 16:00Zoom Online SınıfGeleceğin Yüksek Teknolojileri ve Gençler için Yol Haritası: Nasıl Hazırlanmalıyız?Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu
29/07/202111:00 – 13:00Zoom Online SınıfGeleceğin Yüksek Teknolojileri ve Gençler için Yol Haritası: Nasıl Hazırlanmalıyız?Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu