İzomoti Meslek Envanteri ve Online Kariyer Rehberliği Görüşmesi

Woman Job Cliff Career Success  - mohamed_hassan / Pixabay
Envanter ve Görüşme İçeriği:

Amaç: İzotomi envanteri ile öğrenciyle,

• Motivasyonu,
  • Potansiyelleri,
  • Düşünce tarzı,
  • İletişim tarzı,
  • Liderlik tarzı ve
  • Rahat ve stres altındaki davranışları üzerinde çalışılır.

Ayrıca öğrencinin sınav dönemini daha etkin bir şekilde kullanabilmesi için ihtiyacı olacak konulara dikkat çekilir.

• Gelişim önerileri sunar.
  • Güçlü yönlerini belirler.
  • Güçlendirilmesi gereken yönlerine dikkat çeker.
  • Risklerini belirtir.
  • Öğrencinin içindeki gizli potansiyelin ve kişinin güçlü yanlarının analizi için güzel bir raporlama yaparak değerlendirme fırsatı sunar.

Süre: 40 dakika online görüşme

Süreç: Meslek envanterini öğrenci online olarak dolduracaktır. Envanter öğrenciye elektronik ortamda gönderilecek, sonrasında öğrenci ile online olarak rapor hakkında görüşme yapılacaktır. Görüşme süresi 40 dakikadır. Program bitiminden itibaren 1 ay içerisinde öğrencinin online görüşmeyi tamamlaması gerekmektedir.

İzomoti Meslek Envanteri Nedir?

İzotomi® kişinin mizacı, güçlü yönleri ve becerileri üzerinden farkındalığın sağlandığı bir kariyer belirleme envanteridir. Gencin potansiyelini, liderlik tarzını, düşünce tarzını, iletişim tarzını, motivasyonunun ardındaki özellikleri belirler. Ayrıca öğrenci için gelişim önerileri sunar, eğitim hayatı ve arkadaşlıkları, öğrenme tarzı ve öğrenme ortamları hakkında bilgi verir, öğrencinin mesleki eğilimlerini belirler.

1. Dönem 3 Temmuz 2021
03/07/202111:00 – 12:00Zoom Online Çevrimiçi Sınıfİzotomi Meslek Envanteri ve Online Kariyer Rehberliği GörüşmesiDr.Sevgi Kesim
2. Dönem 26 Temmuz 2021
26/07/202111:00 – 12:00Zoom Online Çevrimiçi Sınıfİzotomi Meslek Envanteri ve Online Kariyer Rehberliği GörüşmesiDr.Sevgi Kesim