Kimyada Temel Ayırma ve Saflaştırma Yöntemleri

Laboratory Analysis Chemistry  - jarmoluk / Pixabay

Çayda ne kadar kafein var? Kabak çekirdeğinde demir var mı? Bu derste kimyasal analiz için gereken yöntemler anlatılacaktır. Enstrümantal analiz yöntemlerine örnekler verilecek, çaydan kafein, vitamin kombinasyonundan demir elde edilecektir.

Süre: 6 saat (3 saat x 2 oturum / 150 dk ders + 30 dk mola)

NOT: Kimyada Temel Ayırma-Saflaştırma Yöntemleri dersinin ilk üç saati sınıfta son üç saati laboratuvar ortamında gerçekleşecektir.

3. Dönem 2 - 4 Ağustos 2022
02/08/202210:00 – 13:00Boğaziçi Üniversitesi Güney KampüsKimyada Temel Ayırma-Saflaştırma YöntemleriMSc. Özge Akdeniz
04/08/202210:00 – 13:00Boğaziçi Üniversitesi Güney KampüsKimyada Temel Ayırma-Saflaştırma YöntemleriMSc. Özge Akdeniz

BOUN 101 Lise Yaz Okulu