Psikodilbilim: Beyin dili nasıl işler?

Nefes almak, yürümek ve uyumak gibi, dil üretmek ve anlamak, günde pek çok kez, çok az veya hiç bilinçli farkındalık veya çaba olmadan gerçekleştirdiğimiz doğal bir aktivitedir. Psikodilbilim, bu yeteneğin altında yatan süreçleri inceleyen disiplinler arası bir alandır.

Bu modülde, dil kullanımını yöneten bilişsel süreçleri keşfedeceğiz. Kelimeleri, cümleleri, söylemleri anlarken ya da üretirken beynimizin gerçekleştirdiği operasyonlardan ve dil işlemedeki bilişsel süreçleri keşfetmek için kullandığımız araştırma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

3. Dönem 17-20 Ağustos 2021
17/08/202114:00 – 16:00Zoom Online SınıfPsikodilbilim:Beyin Dili Nasıl İşler?Dr.  Nazik Dinçtopal Deniz
19/08/202116:30 – 18:30Zoom Online SınıfPsikodilbilim:Beyin Dili Nasıl İşler?Dr.  Nazik Dinçtopal Deniz
20/08/202114:00 – 16:00Zoom Online SınıfPsikodilbilim:Beyin Dili Nasıl İşler?Dr.  Nazik Dinçtopal Deniz