Python ile Programlamaya Giriş

Python ile Programlamaya Giriş dersinde öğrenciler etkileşimli ve görsel programlama çalışmalarını deneyimleyerek kendi uygulamalarını geliştireceklerdir. Python dili doğal dil kalıplarına yakın bir yapı sunması nedeniyle daha kolay anlaşılmaktadır. Öğrencilerin hızlı bir şekilde temel programlama öğelerini öğrenip kalan sürede aktif kodlama yaparak hayallerindeki uygulamaları geliştirmek için iyi bir başlangıç yapmaları hedeflenmektedir.

Not: Atölye çalışması sırasında öğrencilerin kendi bilgisayarlarını kullanmaları beklenmektedir. Eğitim programından önce kendilerine gerekli yönergeler iletilecektir.

Süre: 6 saat (2 saat x 3 oturum / 50 dk ders + 10 dk mola)

3. Dönem 23 - 29 Haziran 2022
01/08/202210:00 – 12:00Boğaziçi Üniversitesi Güney KampüsPython ile Programlamaya GirişDr. Murat Özyurt
03/08/202210:00 – 12:00Boğaziçi Üniversitesi Güney KampüsPython ile Programlamaya GirişDr. Murat Özyurt