Lise Yaz Okulu 1. Dönem

Amaç

BOUN101 Lise Yaz Okulu, programlamadan veri bilimine, oyun teorisinden genler-genomlara, siber güvenlikten nörobilime, girişimcilik ve sürdürülebilir kalkınma gibi alanlara uzanan bir yolculukta, öğrencileri akademik yaşamın temel taşlarıyla ve eleştirel düşünceyle tanıştırıyor, onların üniversite hayatına yönelik bilgi ve deneyim edinmelerini amaçlamaktadır. Program, lise öğrencilerini dünya çapında bilimsel araştırmalar yürüten bilim insanlarıyla bir araya getirerek onlara en güncel bilimsel projeleri yakından tanıma fırsatı sunuyor.

BOUN101 Online Lise Yaz Okulu haftada beş gün, günde üç blok ders içeren, iki haftalık bir programdan oluşmaktadır. Derslere ek olarak öğrenciler İzotomi® meslek envanteri ve online kariyer rehberliği görüşmesi paketini de programlarına ekleyebilirler.

Ücretler

1 ve 2. Dönem Online Eğitim Fiyatları Ücretler KDV dahil;  Tek Ders: 1.350 TL / 5’li Ders Paketi: 6.000 TL

Yaz Okulu’nda toplam 14 ders açılmaktadır. Öğrenciler en az 1 en fazla 5 ders seçmelidirler. Aynı saatlerde verilen seçmeli derslerden yalnızca biri için seçim yapılabilmektedir.

Son kayıt tarihi 15 Haziran 2022’dir.

Ücretler KDV dahil;

Tek Ders: 1.350 TL

5’li Ders Paketi: 6.000 TL

Tarihler

1 – 12 Ağustos 2022

Ece Karaul
tanitim@boun.edu.tr
ecekkarul@gmail.com

Zübeyde Karaman
buyem@boun.edu.tr

Yaz Okulu Burs Başvurusu Olacaktır. Gerekli belgeler aşağıdaki gibidir.
  • Başarı belirten ve öğrenciden bahseden, öğretmenler tarafından yazılmış 2 referans mektubu,
  • Öğrencinin BOUN101 programına başvuru amacını belirten, öğrencinin kaleminden amaç mektubu,
  • Gelir belgesi (maaş bordrosu, özel durum belirten -varsa- belgeler…),
  • Akademik üstünlük belgeleri (Akademik üstün başarı belirten belgeler, not ortalaması