Prof. Dr. Mehmet Burçin Ünlü

Hakkımda

Prof. Dr. Mehmet Burçin Ünlü, 1996 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nden mezun oldu. Ardından 1998’de Boğaziçi Üniversitesi Fizik bölümünden yüksek lisans derecesini aldı. Doktorasını 2004 yılında Stevens Institute of Technology Fizik ve Mühendislik Fiziği bölümünden aldı. 2004-2009 yılları arasında Irvine Üniversitesi’nde Fonksiyonel Kanser Görüntüleme Merkezi’nde doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmıştır. Kasım 2009’dan bu yana Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü’nde öğretim üyesidir.

My Education

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing edit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.